Barnen har sin egen koja i cykelsläpet


Barnen trivs väldigt bra i cykelsläpet, det har sin egen koja att krypa in i, säger Jenny Nilsson. Hon skjutsar barnen till förskola och storhandlar mat med cykelsläpet.Hur använder ni cykelsläpet?

Vi kör våra barn i cykelsläpet, och vi har haft släpet i sex år. Det är tredje barnet nu som får åka i vagnen. det får plats två barn, och den äldsta cyklar nu själv. Från början hade vi ingen egen bil, utan använde cykelkärran istället. 

Jag cyklar fram och tillbaka till jobbet, och lämnar barnen på vägen. Just idag får den minsta följa med till jobbet. Vi har tre olika cyklar, och har koppling på alla cyklar, vem som helst kan hämta eller lämna. 

Vilka fördelar finns med cykelsläpet?

Det är smidigt att kunna ta sig fram överallt. Slippa ha bil och slippa parkera. vagnen kan vi ta in, det behövs inget garage. Vi storhandlar med vagnen också, det är bara att koppla loss och sätta på andra hjul och lasta hela vagnen full med mat.
Barnen trivs väldigt bra i cykelsläpet, de har sin egen koja att krypa in i. Vi har vagnen med på utflykter och scoutläger och då använder barnen den som koja. 

Hur fungerar det att cykla med släp i staden?

Bra tycker jag.


Comments