Företag‎ > ‎Lastcykel i företag‎ > ‎

Fotograf Jean-Baptiste kör utrustningen på lastcykel


Jean-Baptiste kommer fram överallt i staden med sin tvåhjuliga lastcykel. Det är perfekt i yrket som stillbildsfotograf, att ta sig fram med hela utrustningen i områden där bilar inte har access.


Jean Baptiste Bullitt lastcykel


När Jean-Baptiste precis hade skaffat sin tvåhjuliga lastcykel var han lyrisk.
- Första dagen jag hade min lastcykel kände jag en lyckokänsla, jag kände mig fri. jag åkte direkt och storhandlade för att testa.

Artisten och fotografen Jean-Baptiste ville transportera sin kamerautrustning snabbt och enkelt i staden. Många av uppdragen är att fotografera arkitektur, och då passar det bra att kunna köra lastcykeln in på områden där bilar inte har access. 
- det finns inga ställen där jag inte tar mig fram med min lastcykel, säger Jean-Baptiste. Att använda bil i staden funkar inte för mig. 

Bullitt lastcykel låda


Även vardagslivet blir enklare för Jean-Baptiste med lastcykel, han kan skjutsa barnen till förskola på lastcykeln. Ibland får barnen följa med i lådan under arbetsdagen.
- Lastcykeln funkar bättre än jag trodde, säger Jean-Baptiste, den är lätt och tar inte så mycket plats. Det är ett av mina bästa köp.
Jean-Baptistes kunder tycker lastcykeln är kul. Ofta blir han stoppad på gatan, folk tycker det är häftigt och vill ställa frågor om lastcykeln. 

Bullitt lastcykel

porträttLänkar